Min erfaring: lån penge – jeg føler, at det kan hjælpe i hverdagen

Privatøkonomien blev virkelig bedre, pga. jeg sidste år lavede et par forbrugslån. Jeg opdagede et banner online, hvor der stod lån med lave renter. Jeg er bekendt med, at man bør være varsom, så jeg gik ind på annoncen og dernæst læste nærmere i relation til tilbyderne. Her så det ud til at virke som et forsvarligt sted og hvor udlånsrenterne må siges at være ret forsvarlige. Inden var min privatøkonomi særdeles tight, hvorfor jeg personligt ikke en eneste gang følte jeg havde en rød øre i enden af alle måneder. Således så jeg stedet som en forsvarlig løsningsmulighed med lån.

Jeg havde aldrig knaster til noget som helst af, jeg længtes efter. Fx ejede jeg endnu et forældet TV, min hvidevaresamling var brudt sammen og dertil havde jeg heller ikke anskaffet mig en cool telefon. Det var mit indtryk, at jeg gik rundt som det eneste individ her i verden, som ikke sad med samtlige goder, som alle øvrige havde glæde af. Et forbrugslån udgjorde på denne baggrund min redning, opdagede jeg. Jeg opnåede jo både et lån – penge og næsten alt, som jeg havde eftertragtet. Sagt med andre ord opnåede jeg langt mere livsglæde. Du finder ikke aspekter som økonomiske problemer, som fjerner det gode humør ned i sølet.
Som en del af min hverdag er jeg nu udstyret med de materielle goder, som er vigtige for mig pga. det nye lån til forbrug. Som nævnt ovenfor er lånerenterne ikke meget urimelige, så jeg kan godt afbetale forbrugslånet for såvel TV’et samt opvaskemaskinen plus, at jeg ikke har problemer med huslej og andre faste udgifter. Jeg har også råd til at gå ud at spise m. vennegruppen et par gange om måneden som det er nu, da jeg har forenet lån penge og forbrugsgoder. Men nu skal man naturligvis se sig godt for, når man lokaliserer hvorhenne, man vil ende med at låne penge til forbrug. Selv er jeg meget bevidst om, at der findes adskillige mindre troværdige folk i branchen, der tager meget dyre udlånsrenter, men rent personligt er jeg helt sikkert kun begejstret for der hvor jeg har lån.